ΚΛΙΝΙΚΟΣ & ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Εξωτερικά Ιατρεία

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ

Γυναικολογικό τμήμα

Η Γυναικολογική φροντίδα είναι στις άμεσες προτεραιότητες της Κλινικής μας, γι’ αυτό και εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίζεται η πλειονότητα των Γυναικολογικών παθήσεων, αποτελεσματικά, συντηρητικά ή μικρο-χειρουργικά.

Στην πολυκλινική SEA Medical Health Clinic, η γυναίκα μπορεί πλέον να έχει ολοκληρωμένο Γυναικολογικό check-up που περιλαμβάνει τεσπ ΠΑΠ, μαστογραφία, υπερηχογραφικός έλεγχος και Γυναικολογική εκτίμηση. Παρέχεται επίσης ολοκληρωμένο πρόγραμμα κύησης από τον 1ο ως τον 9ο μήνα.

Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής
& Τμήμα Παιδικής – Εφηβικής Γυναικολογίας

 

Τμήμα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής
Πρώτα στάδια ελέγχου για IVF και Σπερματέγχυση.

Τμήμα Παιδικής – Εφηβικής Γυναικολογίας
Στο Ειδικό αυτό Τμήμα εξετάζονται θήλεα νεογνά, βρέφη, παιδιά και νεαρά κορίτσια ηλικίας μέχρι και 21 ετών. Διαγιγνώσκονται και αντιμετωπίζονται φλεγμονές των γεννητικών οργάνων με καλλιέργεια υγρού μετά από ειδική λήψη από τον κόλπο. Λόγω της πολύ νεαρής ηλικίας των προσερχομένων απαιτείται ειδική επιμέλεια και ακολουθούνται θεραπευτικά πρωτόκολλα που απαιτούν και τοπική κολπική εφαρμογή φαρμακευτικών σκευασμάτων για την θεραπεία αιδοιο-κολπιτίδων παράλληλα με την συστηματική θεραπεία. Η διαγνωστική προσέγγιση των αιδοιο-κολπιτίδων στην προ ήβης περίοδο, συμπληρώνεται με συστηματικό έλεγχο μυκοπλασματικών και χλαμυδιακών λοιμώξεων και επί θετικού αποτελέσματος συστήνεται έλεγχος του οικογενειακού περιβάλλοντος του παιδιού.

Συνήθη αίτια προσέλευσης αποτελούν οι διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, τύπου πρωτοπαθούς ή δευτεροπαθούς αμηνόρροιας, δυσμηνόρροιας, αραιομηνόρροιας ή λειτουργικής αιμορραγίας της μήτρας στην εφηβεία. Η πρώιμη και καθυστερημένη ήβη αποτελούν επίσης μια άλλη αιτία αναζήτησης ενδιαφέροντος, διάγνωσης και θεραπείας στο Εξειδικευμένο Τμήμα της Κλινικής μας.