Σχετικά με την Κλινική

Η SEA Medical Health Clinic είναι η πρώτη πλήρως εξοπλισμένη ιδιωτική πολυκλινική των Κυκλάδων που καλύπτει 18 ιατρικές ειδικότητες.

Sea Medical-Πολυκλινική

Στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 1600m2 στα Αγγελικά της Μυκόνου (στην περιφερειακή οδό του Ορνού) παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες Υγείας του νησιού μέσα από μία ολοκληρωμένη Ιατρική περίθαλψη στα πρότυπα των μεγάλων και διεθνών κλινικών ιδρυμάτων. Σκοπός της Πολυκλινικής είναι η προσφορά υπηρεσιών Υγείας υψηλής ποιότητας στους κατοίκους της Μυκόνου και των γειτονικών νησιών (Τήνος, Σύρος, Νάξος, Πάρος κ.α), καθώς επίσης και στους εποχιακούς επισκέπτες του νησιού που τείνουν να ξεπεράσουν τα 2 εκατομμύρια.

Η Πολυκλινική παρέχει τις υπηρεσίες της, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο με ασθενοφόρα και πλήρως εξοπλισμένα τακτικά και εξωτερικά ιατρεία, με τμήμα επειγόντων περιστατικών και οργανωμένου διαγνωστικού τομέα με σκοπό την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος περιστατικού. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα άμεσης αερομεταφοράς με ίδια μέσα, ενώ συνεργάζεται με όλες τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Γειτονικά Νησιά

Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους του νησιού καθώς και την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των κατοίκων των γειτονικών νησιών (Τήνος, Σύρος, Νάξος, Πάρος, κλπ.) Καθώς και αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης που μπορεί να προκύψουν στους επισκέπτες που τείνουν να είναι πάνω από 2 εκατομμύρια ετησίως.

Αεροδιακομιδή

Η SEA Medical Health Clinic παρέχει τη δυνατότητα απευθείας αεροπορικής μεταφοράς. Οι συνεργάτες της είναι άρτια εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι και ο εξοπλισμός τους είναι τεχνολογίας αιχμής, με όλα τα σχετικά διαπιστευτήρια.

Παροχές 24/7

Η SEA Medical Health Clinic παρέχει υπηρεσίες 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με πλήρως εξοπλισμένες κλινικές ασθενοφόρων και εξωτερικών ιατρείων, ενώ έχουμε 18 ιατρικές ειδικότητες που παρέχουν εξειδικευμένες υπηρεσίες. Η SEA Medical Health Clinic είναι μια πολυκλινική που συνεργάζεται επίσης με όλες τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Tο όραμά μας

Η συνεχής εξέλιξη των υπηρεσιών μας μέσω της βελτιστοποίησης των παρεχομένων ιατρικών πράξεων και της κτιριακής επέκτασης, φιλοδοξώντας να οικοδομήσουμε το πρώτο πρότυπο Ιδιωτικό Πάρκο Υγείας των Κυκλάδων που θα ανήκει στους κατοίκους τους.

Η Αποστολή μας

Αφοσιωμένοι στον άνθρωπο και στις ανάγκες του με σκοπό τη διασφάλιση της υγείας του ως μέγιστο αγαθό του, με ευαισθησία, αποτελεσματικότητα και ηθική.

Οι Αξίες μας

Η βιοηθική και η πίστη στον άνθρωπο μέσα από τις αρχές της ιατρικής επιστήμης.